Egyszerű és költséghatékony szennyvízkezelési megoldások a ClearFox-tól!

A PPU Umwelttechnik GmbH Service termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója a Hidro-Consulting Mérnöki és Szolgáltató Kft.

Ipari és kommunális
Üzemi technológiák és kivitelezés
Kis szennyvíztisztító berendezések
Mobil szennyvíztisztító berendezések

Ipari és kommunális

A ClearFox® moduláris kezelési technológiákat kínál az élelmiszeripari és kommunális szennyvizekhez. A vízkezelési technológiák lehetnek kémiai, fizikai vagy biológiai folyamatokon alapuló kezelés típusok.

Üzemi technológiák és kivitelezés

Tervezés, gyártás és szállítás a kivitelezők, befektetők és tartály gyártók részére. Egyedi igények megvalósítása szennyvíztisztító projektekre.

Kis szennyvíztisztító berendezések

Kis szennyvíztisztító rendszerek, melyek kiválóan alkalmazhatóak családi, hétvégi házakhoz szállodákhoz, iskolákhoz szabadidős létesítményekhez stb.

Mobil szennyvíztisztító berendezések

A konténeres szennyvíztisztító rendszerek modulárisak és rugalmasan szerelhetőek. Kiváló minőségű és a legkorszerűbb előregyártott elemekből épülő berendezés.

Kis szennyvíztisztító telepek ClearFox® nature ✓

A kis szennyvíztisztító telepek folyamattechnológiája és kiváló tisztítási hatásfoka által a tisztított szennyvíz minőség jóval a kormányrendeletben meghatározott határérték alatt marad. A ClearFox® nature egy kis szennyvíztisztító berendezés, amely nem igényel energiát.

  • Egyszerű telepítés
  • Gazdaságos működés

További információért keresse fel ügyfél szolgálatunkat!

További kérdése van, több információra van szüksége? Keressen fel minket!

SBR szennyvíztisztító berendezés akár 1-10 fő szennyvíz kezeléséhez

Kis szennyvíztisztító berendezés moduláris felépítésben. Csekély súlya miatt a beépítéséhez nincs szükség darura. Összeszerelésük egyszerű és gyors. Működés teljesen automatikus. A rendszer integrált intelligens vezérlőegységének köszönhetően energiatakarékos és képes a változó mennyiségű szennyvizet fogadni.

one-chamber-sewage-treatment-plant

Egyedi szennyvízkezelési megoldások!

Menü