ClearFox szennyvíztisztító megoldások iskolák számára:

A Clearfox specializálódott az iskolai plug and play technológiák gyártására és tervezésére is. Termékeink alacsony energiafogyasztásúak és nagyon költséghatékonyak. Minimális vizuálitással rendelkeznek, és speciális biztonsági funkciójuk mellett különösen az iskolák számára ajánljuk, hogy  biztonságos környezetet kínáljuk az intézményekben is. Könnyen telepíthető termékeink rövid időn belül telepíthetők például iskolai szünetek alatt, kevés karbantartást igényelnek, és könnyen kezelhetők azok számára is, akik nem ismerik a szennyvíztisztítók működését.

Iskolai szennyvízkezelés

A jó oktatás az egyik legfontosabb dolog a világon. Egy tökéletesen működő iskola számára jó szennyvíztisztító telepre van szükség. Enélkül egy új iskola nem működhetne. Ellentétben az otthoni háztartással, néha több ezer tanuló van egy iskolában vagy egyetemen. Emiatt sokkal több szennyvizet kell tisztítani.

A legtöbb esetben az oktatási célú épületek szennyvíztartalma sok WC-öblítésből és összehasonlíthatóan nagy mennyiségű szerves terhelésből áll, ami magasabb ammóniakoncentrációt eredményez. Nem utolsó sorban fontos, hogy a szennyvíztisztító kiépítése költséghatékony legyen.

Az iskolák nem működnek ünnepnapokon, a legmagasabb szennyvíztermelést a délutáni órákig képesek tartani. Ezért van szükség egy olyan termékre, amely alkalmazkodik a magas szennyvíztermelési időszakokhoz és aziskolai szünetek során az alacsony szennyvíztermeléshez.

Szakembereink azt tanácsolják, hogy egy SBR rendszerrel vagy egy konténeres rendszerrel megoldás lehet az intézmények szennyvízkezelése.

Amit a Clearfox kínál:

Szennyvíztisztító megoldások bármely iskola méretéhez

A rendszerek szállítása és telepítése

Új, már meglévő rendszerek telepítése és frissítése

Beépített biztonsági funkciók a balesetek elkerülése végett

Garanciális folyamatok

15-25 év garancia a terméktől függően

Teljes támogatás

Németországban készült

Miért a termékeink valószínűleg a világ legjobbjai:

Az egyik legalacsonyabb energiafogyasztású termék

Gyorsan és könnyen telepíthető

Automatikus működés minimális karbantartás

Minimális ökológiai lábnyom

Alacsony beszerzési ár

Vegye fel velünk a kapcsolatot ingyenes árajánlatáért

Menu