ClearFox szennyvíztisztító megoldások az építési területekhez:

A Clearfox szakemberei specialistái az építési projektek egyszerű megoldásainak tervezésében és gyártásában. A projekt méretére vontkozólag nincs korlátozás a felhasználásban, mivel a rendszer moduláris. Termékeinkkel célunk az építőipari vállalatok költségeinek minimalizálása, miközben megakadályozzuk a környezet és az emberi egészségre vonatkozó káros hatást is.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a piacon, és kiváló választásunk a projekt számára.

Építési terület szennyvízkezelése

Az építési projektekben sok vizet használnak hűtéshez és a tisztításhoz. A nagyobb projektek építése során a beruházás jelentős hányadában nincs lehetőség kapcsolódni a csatornahálózatra. Ezeket a szennyvízrendszereket gyorsan kell telepíteni, hogy teherbíróak és költséghatékonyak legyenek minden vízmennyiséggel szemben, elkerülve az építőipari vállalat szükségtelen költségeit. A Clearfox Containerized rendszerünk az építési szennyvizet úgy kezeli, hogy az közeli vízbe vagy talajba engedhető. Miközben ideiglenes megoldást is biztosítanak a költségmegtakarításra, az építés befejezése után is könnyen beépíthetők. Nemcsak eladásra kínáljuk termékeinket hanem lízingszerződéssel is bérelhetők. Mivel minden építési projekt mérete különbözik, szívesen találunk megoldást a szennyvíz problémájára. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a projekt ingyenes árajánlatához és elemzéséhez.

Clearfox szennyvíztermékeink előnyei:

Gyorsan telepíthető

Nincs szükség infrastruktúrára vagy épületekre -> csak egy szilárd alapra, amelyre a tartályokat el lehet helyezni

Bizonyítottan könnyen érthető technológia (a karbantartási folyamat kevesebb mint egy nap alatt elsajátítható)

Gyorsan és könnyen áthelyezhető egy új helyre, gyorsan eltávolítható

Alacsony működési költség -> alacsony ökológiai lábnyom

Ideiglenes és állandó megoldásként is használható

Az igényektől függően könnyen tervezhetők, akár egy szennyvíztisztító vagy hibrid rendszer

A megoldás moduláris, teljesen egyszerű csatlakozással az adott helyi feltételekhez, és könnyen a projektkövetelményekhez igazítható

Folyamatos garancia

Teljesen Németországban készült, 20 év garanciával az új kiépítésű rendszereken

Industrial WWTP
container production

Építési szennyvíz jellemzői:

Az építési projektekből származó szennyvizet általában szilárd anyaggal is terhelik, továbbá tartalmazhat mérgező fém elemeket és egyéb adalékanyagokat. A beton és a cement érintkezésével a szennyvíz lúgos lesz. (= pH> 9) A pH-t csökkenteni kell dekantálással, a szénhidrogének elválasztásával és ezek semlegesítésével mielőtt a talajba kerülnek. Ellenkező esetben súlyos környezeti kárt okozhatnak.

Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes árajánlatáért

Menü