ClearFox szennyvíztisztító megoldások hotelek számára:

A Clearfox szakemberei a hotel iparággal kapcsolatos szennyvíztisztító rendszerek tervezése és gyártása terén is nagy tapasztalattal rendelkeznek az elmúlt 10 év során. Csapatunk kiemelkedő technikai képességeivel tökéletes választás lehet az Ön számára.

Hotelek szennyvízkezelése

A globalizáció előrehaladtával egyre több ember utazik, hogy külföldön töltse nyaralását. Ez egy virágzó szállodaiparhoz vezetett, ahol a piaci verseny mellett a tulajdonosoknak minőségi szolgáltatást kell nyújtaniuk ügyfeleiknek a pihentető nyaraláshoz. Minden szálloda óriási mennyiségű szennyvizet termel a vendéglátásban. A nem megfelelően elhelyezett, telepített és karbantartott szeptikus tartályok a környezet szennyezéséhez vezethetnek, amely végső eredményként visszafordíthatatlan károkat okoz a szálloda képének és környezetének.

Ezért az optimális üzemrendszer szempontjából, kulcsfontosságú a megfelelő szennyvízrendszer kiépítése egy szállodában. Különböző tényezők, mint a szálloda mérete és a napi szennyvízmennyiség egy szezonban, szerepet játszanak a választott rendszerben. A Clearfox SBR használata tökéletes választás lehet a vállalkozása számára.

A Clearfox moduláris ipari szennyvíz megoldások az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

Alacsony működési költség
Automata működés
Alacsony beszerzési ár
Moduláris rendszer
Kis ökológiai lábnyom
Stabil és nagyon robusztus, Németországban gyártott technológia

Hozzon létre zsírfogót

Végül szeretnénk megakadályozni, a hibák elkerülésében:
A hotelek szennyvíziparában a legismertebb problémákat a konyhában, étteremben, fürdőszobában előállított zsírból és olajokból származó eltömődött csövek okozzák. A dugulás a tartályban is létre jöhet, és eltömődött a csövekhez vezethet, mely csökkenthetik a rendszer teljesítményét.

Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes árajánlatáért

Menu