ClearFox szennyvíz megoldások fúrótornyokhoz:

A ClearFox piacvezető az olaj- és gáziparra vonatkozó szennyvíztisztító megoldások tervezésében, gyártásában és szállításában. Fontosnak tartjuk, hogy a fúrótornyok rendelkezzenek egy mobil szennyvíztisztító teleppel, mivel néhány fúrási helyen nem elérhető az infrastruktúra.

Konténerrendszereink rendkívül költséghatékonyak és ellenállók minden időjárási hatással szemben, gyorsan csatlakoztathatók és szétszerelhetők. A moduláris rendszerük végett nincsenek korlátozások a lehetőségekben.

Miután több mint 20 éve dolgozunk ebben az üzletágban, csapatunk a legújabb technológiáját alkalmazza, hogy a piac egyik legjobbja legyen. Tapasztalataink alapján kiváló választási lehetőség lehetünk projektje számára.

Fúrógéptornyok szennyvízkezelése:

Mivel a szűkösség miatt a vízfelhasználás egyre költségesebb, több üzemeltető tudatában van annak, hogy nem csak a kezelt szennyvíz újrafelhasználása költséghatékony, hanem a környezetünk fenntartása is. Mivel ezek a fúrási helyek távolabb is lehetnek a városoktól, ezért a vízforrás nagyon drágább lehet. Ez még fontosabbá teszi a víz újrafelhasználását, így ezzel a megoldással a vállalatok kevésbé függnek a külső forrásoktól, melyek a vizet szabályozzák.

ClearFox termékeink előnyei:

Alacsony működési költség

Mobilis, nincs szükség infrastruktúrára (csak szilárd talajra)

Rugalmasan kivitelezhető, mivel a rendszereket úgy tervezhetjük, mint a szennyvíztisztító telepeket vagy hibrid rendszereket.

Szagtalan

Teljesen automata, kisebb üzemeltetést igényel

Könnyen szétszerelhető és új helyre helyezhető át

A karbantartás minimális, bárki számára tanítható, azoknak is akik nem rendelkeznek tapasztalattal ezen a területen

Bérelhető

Németországban készült, nagyon masszív minden időjárási hatással szemben

20 év garancia

Industrial sewage treatment

Vízhasználat az olaj- és gáziparban:

A fúrási műveletek vízhasználata kimerül az iszapfúrásban, cementkészítésben és egyéb ipari felhasználásban. Könnyen mondhatjuk, hogy meghatározó a vízhasználat ezen műveletekben is.

Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes árajánlatáért

Menü