ClearFox szennyvíztisztító megoldások munkavállalói táborok számára:

A Clearfox szakemberei specialistái a munkatáborok tervezésében és gyártásában. Megtaláljuk a megoldásokat bármilyen projektméretre, a moduláris konténeres rendszereinkkel, így egyénileg alkalmazhatók minden területen szennyvíztisztító berendezéseink.

Mobilitásuk végett nagyon könnyűek és gyorsan telepíthetők, szétszerelhetők és új helyszínre szállíthatók. Nemcsak eladjuk őket, hanem bérbe is adjuk rendszereinket. Szállítás után azonnal alkalmazhatók, működésük teljesen automatikus.

Ennek a terméknek a célja az, hogy minimálisra csökkentsük az építőipari vállalatok költségeit, miközben megakadályozzuk a környezetre és az emberi egészségre ártalmas anyagok pusztítását.

Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk ebben az üzletágban. Kiváló választás lehetünk az Ön számára!

Munkavállalói táborok szennyvízkezelése

Nagy építési projektekhez több száz munkavállaló szükséges. Gyakran hetekig kell a dolgozóknak a táborában élniük. Ezért nagyon fontos, hogy az építőipari vállalat a lehető legkényelmesebbé tegye tartózkodásukat. Ennek a folyamatnak a egy része tiszta víz kezelése. A munkavállalók táboraiban a szennyvíztisztító rendszereknek ugyanolyan mobilaknak kell lenniük, mint magának a tábornak.

Clearfox szennyvíztermékeink előnyei:

Gyors telepítés

Nincs szükség infrastruktúrára vagy épületekre -> csak egy szilárd alapra vagy alapra van szükség, amelyre a tartályokat el kell helyezni

Bizonyítottan, könnyű technológia (a karbantartás kevesebb mint egy nap alatt tanítható)

Gyorsan és könnyen áthelyezhető egy új helyre, gyorsan eltávolítható

Alacsony működési / energiaköltség -> alacsony ökológiai lábnyom

Ideiglenes, de állandó megoldásként is használható

Egyszerűen tervezhető mint egy a teljes szennyvíztisztító telep, vagy hibrid rendszer az igényektől függően

A megoldás moduláris, teljesen automatikus csatlakozási lehetőség az adott helyi feltételekhez, így könnyen a projektkövetelményekhez igazítható.

Garanciális

Teljesen Németországban készült, 20 év garanciával az új rendszerekre

Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes árajánlatáért

Menü