ClearFox szennyvíztisztító megoldások – élelmiszer-feldolgozó ipar

A ClearFox szakemberei elsők a plug and play moduláris megoldások tervezésében és gyártásában még az élelmiszer-feldolgozó ipari szennyvíz feldolgozásánál is. Technikai képességeink és tapasztalataink a legjobb választás lehet az Ön számára. Számos olyan technológiai megoldást kínálunk, amelyek egy moduláris elrendezésben kombinálhatók bármilyen típusú élelmiszer-feldolgozó szennyvíz kezelésére. Ezek közé tartozik az előkezelés, az oldott levegő flotációja, a biológiai kezelés, a tisztítás és a fertőtlenítés. Az ultraszűrést is beépíthetjük, hogy a szennyvíz újrahasznosítható legyen.

A ClearFox moduláris ipari szennyvíz megoldások az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

Alacsony üzemeltetési költségek
Moduláris
Automatikus működés
Alacsony beszerzési ár
Folyamatos garanciák

Alkalmazás Leírás:
Az élelmiszer-feldolgozó iparban a vízminőség jelentősen befolyásolhatja a termékek minőségét ezért magas minőségű vizet használnak kémiai adagolással, koagulációval, homok és aktívszén-szűréssel, gázmentesítéssel és más eljárásokkal.
A vízhasználat olyan kondicionáló nyersanyagokkal kezdődik, mint például áztatás, tisztítás. Különösen a szén-dioxid tartalmú italoknál fontos ez, ahol az édesítőszerek, például a cukor vagy a szirup, valamint az ízesítők oldódnak vízben. A szennyvíz mennyisége a gyártott termékek és a gyári típusok függvényében változik. A termék összetevőivel kapcsolatos vízmennyiség legfeljebb 10-szeresére van szükség, így azt kell kezelni.

Szennyvízösszetétel: Az élelmiszer-feldolgozó üzemek szennyvizének összetételét magas BOD, SS és cukor- vagy olajkoncentráció jellemzi, valamint szagot bocsát ki.

Szennyvíz jellemzői: Az élelmiszer-feldolgozó üzemek által kibocsátott szennyvíz jellemzői és mennyisége a termékek és a gyártási eljárások függvényében változik. A víz kulcsszerepet játszik az élelmiszer-feldolgozásban. A technológia minden lépésében használatos, beleértve a tisztítást és a mosást, a fertőtlenítést, a fűtést és a hűtést.

A három fő kategória származása és összetétele szerint:

Víz feldolgozása: A feldolgozó vizet a speciális hűtőkben és kondenzátorokban, valamint párolgásból származó kondenzátumokban képzik. A feldolgozó vizek általában nem tartalmaznak szennyező anyagokat, és minimális előkezelés után újrahasznosíthatók vagy kiüríthetők.

A szennyvíz tisztítása: A szennyvíz általában olyan mosóberendezésekből származik, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a gyártott termékekkel. A szennyvízben lévő szerves anyagok több mint 90% -a gyártási maradékokból származik. Ezek a szennyvizek nagy mennyiségben vannak és nagy mértékben szennyezettek, így további kezelést igényelnek.

Szaniter szennyvíz: Ez a típusú szennyvíz a mosdókban, zuhanyzós helyiségekben található. Összetétele a települési szennyvízhez hasonló, és általában közvetlenül a tisztítóba vezetik, de a másodlagos aerob kezelés előtt nitrogénforrásként is használható.

Esettanulmányok:
Az elmúlt 20 évben a Clearfox csapat sikeresen tervezett ehhez hasonlótöbb üzemet Európa-szerte.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ingyenes árajánlatáért

Menü