ClearFox® hulladéklerakó

A ClearFox szakemberei élvonalban vannak a plug and play moduláris megoldások tervezésében és gyártásában.

Technikai képességeink és tapasztalataink alapján a legjobb választás lehetünk az Ön számára.

Számos olyan technológia van, amely egy moduláris elrendezésben kombinálható bármilyen típusú szennyvíz kezelésére.
Ezek közé tartozik az előkezelés, az oldott levegő flotációja, az ózon és a biológiai kezelés, a fertőtlenítés.

A ClearFox moduláris ipari méretű szennyvíz megoldásai az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

Alacsony üzemeltetési költségek
Moduláris
Automatikus működés
Alacsony beszerzési ár
Átfogó garancia

Az alkalmazás leírása:
A hulladéklerakó a legelterjedtebb módja a települési szilárd hulladékok kezelésére. Általában a telepek olyan anyagok keverékét tartalmazzák, amelyek erősen inhomogének, beleértve a magas szerves komponenseket és az oldott ásványi anyagokat is. Ez nagymértékben szennyezett átfolyásokat eredményez, amelyek elsősorban a hulladéklerakóba szivárgó esővíz és maga a hulladék nedvessége miatt keletkeznek. Szintén előfordulhat, hogy a felszín alatti vizek fertőződnek a nem megfelelően lezárt hulladéklerakók miatt.

Általában elegendő, ha a hulladéklerakók szennyvízét a szabványoknak megfelelő minőségben kezeljük, hogy az a legközelebbi települési szennyvíztisztítóba legyen elvezetve. Ha ez nem lehetséges, szükséges lehet, hogy egy közelebb eső folyóba, patakba vagy tóba történő közvetlen elvezetés szükséges követelményeknek megfelelően.

Szennyvízösszetétel:
A szennyvíz magas és változó koncentrációjú oldott szilárd anyagokat, oldott és kolloid tartalmú szerves anyagokat, nehézfémeket és xenobiotikus szerves anyagokat tartalmaz.

Szennyvíz jellemzői:
A felszabaduló gázok miatt általában magasabb hőmérsékletűek a hulladéklerakó belsejében lévő exoterm folyamatok miatt, és általában zavaros, barna színű, nagyon erős szaggal járó anyagot képeznek.

Esettanulmányok:
Az elmúlt 20 évben a Clearfox csapata sikeresen tervezett számos üzemet Európa-szerte.

Szénsavas lerakó

Egyik szennyvíz fajta, amely felhalmozódik a rekesz vagy a hulladéklerakó alján. A víz összetétele és hidraulikus áramlása a tárolt hulladék típusától, az éves csapadéktól és a hulladéklerakó életkorától függ.
A régebbi hulladéklerakók kevesebb biológiailag lebontható szerves anyagot eresztenek át (a BOD / COD viszonya nulla). A szennyezés általában magas a nitrogénkoncentrációban (NH4, N02, N03, különféle szénhidrogének – gyakran szerves halogének, kloridok, szulfátok, különböző nehézfémek (például Zn, Cu, Ni, Cr, Cd, Hg, Pb és így tovább).

A szennyvíz kevésbé zavarosan barna színű, és átható szaga érzékelhető.
Röviden: erősen szennyezett, ingadozó hidraulikájú, és különféle technológiát igénylő szennyvízszükséglet kielégítéséhez a helyi előírások alapján kell eljárni.

Az ipari szennyvíztisztító telepre vonatkozó követelmények

Bemeneti paraméter

 

 

 

 

Kiáramló paraméter

A kiválasztott technológia:

Csapadékképzés, flokkuláció, oldott levegőn történő flotálás, ózonkezelés, denitrifikáció, nitrifikáció, szűrés, aktívszén-adszorpció. Az iszap egy gravitációs sűrítőn megy át, és préselésre kerül.

Képek a telepített rendszerről és folyamatokról

dav
wwtp ozon circle
cof
twin daf
Twin Dissolved Air Flotation – DAFFloating of oil, floatable matter,Fine separation of TSS and split flocculated materialSludge discharge into a sludge funnel and pumped to thickening
Control cabinet
Control cabinet for connected power 100 kilowatt, touch panels, SCADA System to main unit, Frequency controllers, flow controls, etc
lamella clarifier
sdr
Industrial WWTP
Nitrification reactors, cascades FBR-reactors, the Sea container are outside the building, they are weather protected and insulated
5 way flow splitter
5 independent reactors, flow splitting, manual change between gravity flow for nitrification- denitrifcation as per demand

A szennyvíz több folyamatlépcsőn vezethető be. n. A folyamat teljesen automatikus és a csapadéktól függő napi áramlási sebessége manuálisan is megoldható. Minden lépésenként megoldható, és az áramlást is a szelepek kézi kapcsolásával lehet szabályozni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ingyenes árajánlatáért

Menu