ClearFox szennyvíztisztító megoldások vágóhidak számára:

A ClearFox a vágóhidak és a vágóhídi szennyvíztisztítás alacsony költségű plug and play megoldásainak tervezésében és gyártásában is otthon van szakembereivel.

Technikai képességeink és tapasztalataink a legjobb választás számukra. Számos olyan technológiai megoldásunk van, amely egy moduláris elrendezésben kombinálható bármilyen húsfeldolgozó szennyvíz kezelésére. Ezek közé tartozik az előkezelés, az oldott levegő flotációja, a biológiai kezelés, a tisztítás, és a fertőtlenítés.

Az ultraszűrés beépítésére is van lehetőség, hogy a szennyvíz újrahasnosítható legyen.

A ClearFox moduláris ipari szennyvíz megoldások az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

Alacsony üzemeltetési költségek
Moduláris
Automatikus működés
Alacsony beszerzési ár
Folyamatos garanciák

A következő klasszikus ClearFox termékek használhatók ezen a területen:

Szitálás

Szellőztetett keverő és puffertartály

Nyomáskioldó flotáció (DAF)

Nagy teljesítményű biológiai kezelés

Az iszap eltávolítása

Az iszap víztelenítése

Alkalmazás leírása:

A szennyvíz minőségének alakulása a vízfelhasználástól, a levágott állat típusától és a helyszínen végzett feldolgozás mennyiségétől függ. Ez az iparág magában foglalja a vágóhidakat, a húscsomagoló cégeket és a kisebb hentes vállalkozásokat.
Két különböző kategória létezik: a vörös hús, mely magába foglalja a marhahúst, a birka- és sertéshúst, és a fehér hús mely baromfi feldolgozásánál kerül előtérbe. A szennyvíz nagy mennyiségű vért, termékmaradványokat és zsírokat tartalmaz, ami nagy mértékben szennyezett szennyvizet eredményez, amely gyakran szennyeződik a vágásra szánt állatok szállítása és közbenső tárolása által.

Szennyvíz összetétele:

A húsfeldolgozó iparban keletkező szennyvíz összetételét a szalma és a fűrészpor jelenléte is jellemzi, magas vér és zsírkoncentrációval, állati testszövetekkel (belsőségekkel), vizelettel és ürülékkel, melyek szagokat bocsátanak ki. Ezek mindegyike hozzájárul a magas szerves terheléshez.

Szennyvíz jellemzői:

A húsfeldolgozó üzemek által kibocsátott szennyvíz jellemzői és mennyisége a termékek és a gyártási eljárások függvényében változik. A víz kulcsszerepet játszik a húsfeldolgozásban.

Szennyvíz kategóriák:
A három fő kategória származása és összetétele szerint:

Vízfeldolgozás: A szennyvíz mosásból, kipufogó tartály hűtővízéből, öblítésből és a járművek mosásából is származik. Ezek a szennyvizek nagy mennyiségben vannak és nagy mértékben szennyezettek.

A szennyvíz tisztítása: A szennyvíz rendszerint olyan mosóberendezésekből származik, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a termékekkel. Ezek a szennyvizek nagy mennyiségben vannak és nagy mértékben szennyezettek, így további kezelést igényelnek.
Szaniter szennyvíz: A szennyvíz a mosdókban, a zuhanyzós helyiségekben alálható. Az összetétele hasonló a települési szennyvízhez, és általában közvetlenül a szennyvíztisztítóba vezethető be, de nitrogénforrásként felhasználható a másodlagos aerobikus szennyvíz előtt.

Esettanulmányok:
Az elmúlt 20 évben a Clearfox csapata sikeresen tervezte számos üzemet Európa-szerte. Referenciáiban a marhától a kelet-európai baromfitermelésig ível a sikeres tervezés.

Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes árajánlatáért

Menu