ClearFox szennyvíztisztító megoldások lakásokhoz:

A Clearfox szakemberei elsők a plug and play típusú szennyvízrendszerek gyártásában és tervezésében.

Az egyéni házaktól a lakóépületekig kínálunk megoldásokat az egyes szennyvízproblémákra. Termékeink minimális technológiát használnak, ezért kevés karbantartást igényelnek, hosszú élettartamuk mellyett. Kifejezetten az “átlagember” számára tervezték egyszerű felhasználhatósággal.

Szakembereink több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ebben az iparágban, így megoldást adhatunk minden egyes szennyvízproblémára.

Miért jobbak a Clearfox termékek az iparág számos más szennyvíztelepével szemben:

Gyorsan és könnyen telepíthető a moduláris modulok miatt

Automatikus működés (nincs szükség a szennyvíztisztítási folyamatra vonatkozó ismeretekre)

Minimális ökológiai lábnyom

Alacsony üzemeltetési költség, alacsony energiafogyasztás (a Clearfox Nature-nál semmi)

Alacsony beszerzési ár

Csendes működés, szagmentes

Moduláris rendszerű, számtalan területen felhasználható

Németországban készült

Ha az új lakóépületek vagy egyéni lakóházak nincsenek összekötve egy fő csatornarendszerrel, elengedhetetlen, hogy megbízható szennyvíztisztító telepet kapjanak. Ennek alkalmazásához szakértői csoportunk tanácsot ad a ClearFox SBR rendszerével kapcsolatban.

A Clearfox termékeink nagyon ár-hatékonyak, és akár 5000 PE (lakossági egyenérték) számára is képesek a lakóépületek és a lakások fejlesztésére. A nagyméretű szennyvíztisztító rendszerek mellett háztartási szennyvíz megoldásokat is kínálunk egyéni házak számára, akár 16 PE-ig.

A ClearFox Nature teljes energiafelhasználás nélkül működik, ezért rendkívül költséghatékony és környezetbarát. A termékek több teszten estek át, és jó hírnévre tettek szert megbízhatóságuk és zökkenőmentes futásuk miatt.

ClearFox® nature: Az energiamentes szennyvízkezelés lépései

1. lépés (előkezelés): Először a szennyvíz előkezelésre kerül. Itt a víz ülepedik a tárolás alatt. Az elsődleges iszap a talajba süllyed, és később az emésztéssel csökken a mennyisége. A hidraulikus standoktól függetlenül a kezelt szennyvíz a nap folyamán egyenletesen kerül a bioreaktorba.

2. lépés (a bioreaktor): A bioreaktor egy olyan rendszerből áll, amely szellőzőrácsokkal és növényi hordozókkal van ellátva. A bioreaktor felülete egy elosztó egységből, kompenzátorból és elosztó talajból áll. A szabályozott áramlás az előkezelt vízzel feltölti a kompenzátort, és később elvezeti a vizet a talajba. Mikor a szennyvíz már eléri a töltési rendszert, felülről lefelé fut.

3. lépés (a töltési rendszer): A növényi hordozókon olyan baktériumok vannak, amelyek tisztítják a szennyvizet. A vizet a következő lépcsőzetes szelepen keresztül tisztítjuk egy átfolyáson felülről lefelé. Ezzel párhuzamosan az iszap biológiailag lebomlik.

domestic sewage treatment plant

Szennyvíz összetétele:

A lakásokból és a házakból származó szennyvizet feketevíz és a szürkevíz kategóriába sorolják. Míg a szürkevíz a konyhából, a mosodai és zuhanyzó vízéből származik, a fekete víz a WC öblítés által hordozott anyagokból áll.

Ez utóbbi szennyvíz feloldott és szuszpendált anyagot tartalmaz, és a természetes vízbe való kibocsátás előtt kezelni kell. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, hogy többet tudjon meg termékeinkről. Örömmel segítünk a szennyvízproblémáinak megoldásában!

Lépjen kapcsolatba velünk ingyenes árajánlatáért

Menu