ClearFox szennyvíztisztító megoldások a halipar számára:

A ClearFox szakemberei elsők a plug and play moduláris megoldások tervezésében és gyártásában. Technikai képességeink és tapasztalataink a legjobb választás lehet az Ön számára.

A Clearfox előnyei:

Számos olyan technológiai megoldás van, amely egy moduláris elrendezésben kombinálható, bármilyen típusú halfeldolgozó üzem szennyvíz kezelésére alkalmas. Ezen folyamatok közé tartozik az előkezelés, az oldott levegő flotációja, a biológiai kezelés, a tisztítás, és a fertőtlenítés.

Ebben az esetben a szennyvíz magas kloridkoncentrációjának köszönhetően duplex acélt használunk a szennyvízzel érintkező összes fém alkatrésze gyártásában. Az ultraszűrést is beépíthetjük a folyamatba, hogy a szennyvíz újrahasznosítható legyen és a végén folyékony vízként használhassuk.

fish-industry

A ClearFox moduláris ipari szennyvíz megoldások az alábbi előnyökkel rendelkeznek:

fish-waste

  • Alacsony fenntartási költslg
  • Moduláris
  • Autómata működés
  • Alacson fenntartási költségek
  • Folyamatos garanciák

Alkalmazás leírása:

A halászati ​​ágazat szennyvize is nagy mértékben szennyezett. A szennyvíz szennyezésének mértéke számos paramétertől függ.

Például: friss halfeldolgozás, csemegeáru feldolgozás (rákok, osztriga stb.) Fagyasztási folyamat, lazac helyettesítő termelés, konzerv és hering feldolgozás. Ez az iparág általában szezonális.

A szennyvíz összetétele:

Általánosságban elmondható, hogy a szennyvíz szennyeződése nagy mennyiségű szerves anyagot (nem oldódó maradványokat, zsírokat, olajokat, fehérjéket, fűszereket, zöldségeket) tartalmaz só, klór, tisztító, színező és fertőtlenítőszerek nagy koncentrációjával együtt.

A szennyvizek nagy mennyiségű szennyező anyaggal rendelkeznek, mint például a TSS, a BOD, COD, az olaj és a zsír (FOG), valamint a nitrogén és a foszfor.

Szennyvíz jellemzői:
A hal a feldolgozóiparban kulcsszerepet játszik. A technológiai vonalak minden lépésében szükséges az alapos kezelés tisztítás és a mosás fázisában is a nagy vízigény miatt.

Szennyvíz kategóriák:
A három fő kategória és összetétele szerint:

1. Víz feldolgozása:
Gyakran változik az áramlás főleg az üzem műveleteitől függően.
A szennyvizek továbbá két kategóriába sorolhatók: a termékek nagy sótartalmú szennyvizei, vagy az alacsony sótartalmú szennyvizek, ahol friss vizet használnak, és sóoldatot nem termelnek melléktermékként.

2. A szennyvíz tisztítása:
A szennyvíz általában az eszközök mosásából származó folyadékból áll, mely közvetlen kapcsolatban áll a termékkel. Ez a szennyvíz nagy mennyiségben van jelen és igen nagy mértékben szennyezett, így további alapos kezelést igényel.

3. Szaniter szennyvíz:
A szaniter szennyvíz a mosdókban, a zuhanyzóhelyiségekben található. A szennyvíz összetétele hasonló a települési szennyvízhez, és általában közvetlen szennyvízkezeléshez vezet, de a másodlagos aerob kezelés előtt nitrogénforrásként is használható.

Vegye fel velünk a kapcsolatot ingyenes árajánlatáért

Menu